Анатомія Культури на ТВА

Сподіваюся, хтось вже бачив бодай один з випусків «Анатомії Культури» на телеканалі ТВА. Цієї суботи вийде вже четвертий номер програми з дуже сенсаційною в певному плані основною темою! ;-) Отже, не пропустіть у суботу о 12:30, якщо ж не встигните, то у неділю о 16:40! ;-)

9 коментарів

Ірина Вікирчак
Так що ж за сенсаційна тема? Тримаєш інтрингу?
Сашко Горський
Хм… Навіть не знаю, чи тримати інтригу далі, чи все ж таки проанонсувати?! )))
Михайло Шморгун
було б непогано, якби Ви викладали свої передачі на доступних для перегляду сервісах ( типу Ютуба, абощо )… Можливо тоді, Вас будуть дивитися більше представників вашої цільової аудиторії…
Сашко Горський
Але що ж тоді відбудеться з телебаченням? )))
Передачу можна дуже легко подивитися в ефірі, бо це не кабельний, а звичайний телеканал! ;-)
Олексій Пономаренко
А відбудеться наступне: одна людина подивиться, кине ссилку своєму знайомому, а та далі, і вже наступного ефіру вони будуть дивитись її по ТБ, але якщо не зможуть, адже не сидіти увесь час біля зомбоящика заради однієї передачі, то знову таки подивляться у інеті.
Тому власне повністю погоджуюсь з Михайлом. :)
Святослав Вишинський
У мережевому просторі телебачення або стане мережевим, або зникне взагалі, поступившись «YouTube». Важливо, що його дивляться, а як і коли — другорядно. Механізм заробітку на рекламі ще ефективніше адаптується до нових умов. Один зі зразків — російський телеканал «Дождь» (tvrain.ru).
Святослав Вишинський
Якщо бути коректнішим: неважливо як, у якому просторі, але важливо де, на якій хвилі, URL-адресі, etc. Диверсифікація у просторах з одночасної монопольною локалізацією на конкретному джерелі дозволяє не розсіювати аудиторію та ефективно задіювати механізми реклами.
Сашко Горський
Та я теж погоджуюсь з Михайлом і хотів би, щоб то все було в Інтернеті, адже не всі живуть в Чернівцях чи на Буковині для того, щоб дивитися регіональний канал. Але ж я не визначаю, що і як буде в Інтернеті чи ні… :-(
Алька Ситар
Насправді ТБ сьогодні існує для іншого контингенту людей. І є розуміння того, що воно за якийсь десяток років відживе себе. Молодь, яка сидить в неті, телевізор не дивиться -ФАКТ. А глядацька аудиторія ТВА — старше покоління (наші батьки і діди). Причому телеканал дивиться більше область, аніж місто. Але, якщо трішки привідкрити завісу, то в майбутньому планується розробити сайт телеканалу, де можна буде переглянути все, що виходить на ТВА (принаймні я таке чула).
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте